Alături de tine, în orice context, cu un line-up formidabil

Cunoaște-i pe speakerii confirmați la
GPeC SUMMIT Online 24-25 Mai

Premieră în România

Avinash Kaushik LIVE la GPeC SUMMIT

Avinash Kaushik este Digital Marketing Evangelist pentru Google și autorul a două cărți bestseller: Web Analytics: An Hour a Day și Web Analytics 2.0. Este, de asemenea, Co-Founder și Chief Education Officer la Market Motive, fiind considerat o autoritate în domeniul Web Analytics.

Cuvintele lui Seth Godin spun totul despre Avinash: "Analytics este de o importanță crucială, iar nimeni nu îl explică mai elegant, mai simplu și mai elocvent decât Avinash Kaushik."

Avinash ajută companiile să construiască strategii digitale inovative prin care să se individualizeze și să depășească concurența, multe din aceste companii fiind printre cele mai cunoscute brand-uri din lume: Unilever, Time Warner, Dell, Naspers, Chase Bank, Hyatt, Porsche, IBM, Chanel etc.

În prezent, el aprofundează modurile în care inteligența artificială poate accelera generarea de insight-uri care să ajute la automatizarea luării deciziilor de zi cu zi în business.

În ultimii ani, Avinash a contribuit la aplicarea algoritmilor de învățare automată, atât în cadrul Google, cât și pentru dezvoltatori externi.

Pe 25 Mai, Avinash Kaushik vorbește pentru prima dată în România la GPeC SUMMIT despre Analytics On The Bleeding Edge într-o sesiune LIVE de 60 de minute, urmată de o sesiune dedicată Q&A - Ask Avinash Anything. #OnceInALifetimeOpportunity

2

zile de eveniment

EXCLUSIV ONLINE

47

speakeri

români și internaționali

17

cursuri intensive

de E-Commerce & Marketing

44+

ore

de conținut practic

E-Commerce și Digital Marketing la 360 de grade

Ce te așteaptă la GPeC SUMMIT Online 24-25 Mai

Ți-am pregătit două zile de conținut practic cu unii dintre cei mai buni specialiști români și internaționali astfel încât să afli tot ce este important despre cum să ai un magazin online de succes.

 • 24 Mai - Conferința GPeC: Te așteptăm alături de unii dintre cei mai cunoscuți experți români cu o zi întreagă de conferință în cadrul căreia abordăm subiecte de maxim interes pentru magazinele online și pentru antreprenorii care doresc să pornească o afacere online.
 • 24 Mai - Cursuri Intensive de E-Commerce & Digital Marketing: În paralel cu Conferința GPeC, pe 24 și 25 Mai, ai parte de 17 cursuri practice cu unii dintre cei mai buni traineri români = 30 de ore de content aplicabil! Participanții vor putea alege max. 6 cursuri pe care le pot accesa Live, dar vor primi înregistrările video ale tuturor celor 17 sesiuni pe care le pot urmări oricând din confortul de acasă ca să nu rateze nimic din conținutul transmis. Iată doar câteva din subiectele abordate în cadrul cursurilor: Facebook Ads, Instagram Ads, Google Ads, YouTube Ads, SEO, Growth Hacking, Google Analytics, Strategie în Social Media, Vânzarea în eMAG Marketplace, Google Shopping, Google Search Ads, User Experience & Optimizarea Conversiilor, Growth Strategy & Retenția Clienților etc.
 • 25 Mai - Cursuri & Ziua Speakerilor Internaționali: Dimineața continuăm seria de cursuri intensive de E-Commerce & Digital Marketing, iar după amiaza este dedicată exclusiv speakerilor internaționali legendari - Avinash Kaushik, Shanelle Mullin, Oli Gardner, Alex Birkett, Jill Quick și Talia Wolf.
 • Întregul eveniment GPeC SUMMIT 24-25 Mai va avea loc exclusiv online - elimini costurile de deplasare, cazare, catering etc. și ai acces la peste 44 de ore de conținut din confortul casei tale. De asemenea, vei avea posibilitatea să intercționezi și să adresezi întrebări speakerilor și trainerilor pe subiectele de interes pentru tine.

100% conținut practic

17 Cursuri Intensive de E-Commerce & Digital Marketing
Tot ce e esențial ca să ai un magazin online de succes

Pe 24-25 Mai, în paralel cu Conferința GPeC, te așteptăm cu 17 cursuri practice alături de unii dintre cei mai buni traineri români.

 • Luni, 24 Mai

 • 09:30 - 11:00

 • 11:30 - 13:00

 • 14:00 - 15:30

 • 16:00 - 17:30

 • Marti, 25 Mai

 • 09:30 - 11:00

 • 11:30 - 13:00

Cursurile se desfășoară în paralel, pe 6 paliere orare, de aceea vei putea să alegi max. 6 cursuri la care vei participa Live, dar vei primi înregistrările video ale tuturor celor 17 sesiuni ca să nu ratezi nimic din conținutul transmis.

Nivelul tuturor cursurilor este: Începător / Intermediar. Întregul eveniment GPeC SUMMIT (inclusiv cursurile) se desfășoară exclusiv online.

Luni, 24 Mai

Conferință + Cursuri

 

 • Conferința GPeC
 • Cursuri intensive de E-Commerce & Digital Marketing

Marți, 25 Mai

Cursuri + Speakeri Internaționali

 

 • Cursuri dimineața
 • Speakeri Internaționali Excepționali după prânz

De ce să participi?

8 motive pentru care nu poți să ratezi GPeC SUMMIT 24-25 Mai

 • Tot ce e important despre cum să ai un magazin online de succes de la A la Z
 • 2 zile de eveniment cu peste 30 de speakeri români și internaționali de excepție
 • 17 cursuri intensive de E-Commerce & Digital Marketing
 • 44+ ore de conținut practic și interacțiune LIVE cu speakerii și trainerii
 • Ești la curent cu ultimele noutăți și tips & tricks din E-Commerce & Digital Marketing
 • Primești înregistrările video și prezentările PPT ale tuturor speakerilor din cadrul Conferinței GPeC care își dau acceptul pentru distribuire
 • GPeC SUMMIT are loc EXCLUSIV ONLINE, deci îl poți accesa de oriunde și elimini costurile de deplasare, cazare, catering etc.
 • Intri în #FamiliaGPeC - ai parte constant de informații și articole utile din E-Commerce & Digital Marketing și de sprijin cu recomandări și soluții atunci când ai nevoie
GPeC SUMMIT 2020 - cel mai important eveniment de E-Commerce si Digital Marketing

Testimoniale de la participanți

Ce spun prietenii care au participat la evenimentele GPeC

caret-down caret-up caret-left caret-right

It’s THE PLACE to be if you want to learn what’s top and newest in e-commerce! Captivating atmosphere, amazing, friendly and very professional staff team, inspiring speakers, endless networking resources!

Ioana Rill

O oportunitate reală de a fi la curent cu noutățile din acest segment, tendințe, soluții în funcție de nevoi, studii de caz… O sursă de informație calitativă și cum e și targetată, nu poate decât să mă bucure. Succes!

Simona Dediu

Congrats for a great event with useful content for online money-makers!

Monica Jitariuc

Good opportunity to find out the things you didn’t know about your business!

Iulia Mărgărit-Ivan

Un eveniment internațional realizat ca la carte la care e musai să participi dacă ai tangențe cu online-ul, fie ca antreprenor, fie ca angajat sau freelancer. Recomand cu căldură!

Iulian Acatrinei

Dacă ești online cu afacerea, indiferent de domeniul tău de activitate, sigur nu vrei să ratezi un astfel de eveniment. Best e-commerce & digital marketing event in Eastern Europe!

George Petrea