Cursuri Intensive de E-Commerce și Marketing Online

Cui se adresează GPeC Trainings? Tuturor celor direct interesați să își deschidă o afacere online sau sunt deja implicați în e-commerce și vor să își crească business-ul: magazine online, furnizori de servicii și soluții e-commerce, tool-uri și platforme e-commerce, procesatori de plăți, companii de curierat, agenții specializate, pe scurt – oricine este direct interesat de comerțul online.

Am reunit unii dintre cei mai buni specialiști din domeniu pentru a-ți aduce GPeC Trainings – seria de cursuri intensive de E-Commerce & Marketing Online menite să te ajute concret în creșterea vânzărilor și în dezvoltarea magazinului online. Scopul final în urma participării este ca tu să ai o afacere e-commerce cu reale șanse de succes.

Cursurile GPeC Trainings sunt structurate pe 3 zile x 6 ore în fiecare zi, adică nu mai puțin de 18 ore de conținut practic, plin de exemple concrete și exerciții care să te ajute în dezvoltarea afacerii tale online.

Trainerii sunt specialiști practicieni, cu o vastă experiență în E-Commerce și Marketing Online, în așa fel încât să înveți doar de la cei mai buni.

Începem înscrierile în curând, deci fii cu ochii pe noi!

Subiecte dezbătute

Cum să ai un magazin online de succes în cadrul GPeC Trainings

Acestea sunt principalele subiecte pe care le vom aborda timp de 3 zile pentru ca tu să îți optimizezi site-ul și să vinzi mai mult.

Scurtă radiografie a pieței de e-commerce în așa fel încât să știi exact unde ne situăm, care sunt principalele verticale de piață, care sunt nișele puțin exploatate, care este valoarea medie a coșului în funcție de verticale, ce se cumpără, cum se plătește, care sunt particularitățile pieței, care este profilul consumatorului român etc.

Totul despre cum să ai un magazin online ușor de navigat care să răspundă nevoilor utilizatorului și să te ajute efectiv în creșterea ratei de conversie. Atât pentru Mobile, cât și pentru Desktop. Principiile de UX importante vor viza toate secțiunile din site (de la Homepage până la Thank You Page) și vor fi însoțite de exemple concrete din magazinele online ale participanților la curs. În plus, vom avea exerciții practice și vom lucra pe echipe pentru identificarea principalelor probleme de UX ale magazinelor online din sală.

Introducere în Google Analytics, turul interfeței de utilizaror a Google Analytics, instalarea corectă a Google Analytics (checklist implementare), definirea unui Goal în GA pas cu pas (exercițiu practic), ecuația comerțului online, rapoarte și segmente avansate (exerciții practice), marcarea corectă a campaniilor de marketing externe (exercițiu practic).

Dacă îți dorești ca business-ul tău să domine rezultatele Google, dar nu ești dispus să petreci ani întregi învățând SEO, ai nimerit unde trebuie. Acest masterclass a fost conceput ca un ghid concret și pragmatic, sintetizând peste 12 ani de experiență SEO într-o metodologie pas-cu-pas, după principiile accelerated learning. Practic, din momentul în care vei ieși din sala de training, vei putea deja aplica tehnici avansate de SEO pentru business-ul tău, pentru a obține un avantaj competitiv categoric în fața competitorilor. Acest SEO masterclass acoperă toată gama de activități SEO: vom vorbi despre cum funcționează Google, construirea strategiei SEO, factori tehnici, content, link building și multe alte componente ale succesului în SEO. Masterclass-ul se adresează tuturor celor care doresc să învețe o metodologie SEO cu succes dovedit, într-un mod practic și ușor de înțeles și într-un timp scurt.

Cum să folosești datele pentru a înțelege contextul, cum să înțelegi factorii care generează creștere pentru un eCommerce și cum să îți setezi și atingi obiective strategice de creștere în eCommerce.

Cele mai des întâlnite probleme juridice în comerțul online pentru care se dau amenzi, drepturile și obligațiile magazinelor online – de la ce trebuie să pui pe pagina web până la garanții și returul produselor.

Vom trece prin principiile de bază Google Ads Search și Display pentru a înțelege cum funcționează licitația, din ce este compus un anunț, cum se stabilește CPC-ul, tactici de bidding, setările principale ale campaniei. Vom discuta KPI-i de bază care trebuie urmăriți în Google Ads – Quality Score și modul lui de calcul. Vom identifica apoi practic cuvintele cheie cele mai potrivite pentru business-ul nostru cu ajutorul tool-urilor de bază de keyword research. Vom trece prin keyword matchtypes și modul de stabilire al cuvintelor cheie pe care licităm. Vom seta prima noastră campanie Google Ads Search și vom trece prin toți pașii setării acesteia. Vom discuta apoi principalele locuri cheie pe care trebuie să le verificăm într-un cont de Google Ads și într-un cont de Google Analytics pentru a vedea cum performează campaniile de Google Ads. Tips & tricks cu exemple practice pentru campanii Google Ads de succes.

Trecem repede prin principiile “teoretice” care stau la baza Facebook Ads și KPI-i specifici pe care trebuie să îi avem în vedere (Relevance Score, placements, custom audiences, lookalike audiences). Vedem apoi care sunt setările de bază ale primei noastre campanii Facebook Ads. Încheim totul cu exemple pratice și tips & tricks pe partea de Facebook Ads din experiențele de până acum și discutăm care sunt principalii KPI care ar trebui urmăriți.

Beneficii și costuri

Ce câștigi și cât te costă participarea?

  • ai parte de 3 zile de cursuri intensive de E-Commerce & Marketing Online, adică nu mai puțin de 18 ore de conținut pur și direct aplicabil, totul hands-on cu multe exerciții practice –> vei ști exact ce să faci ca să crești afacerea ta online;
  • trainerii au o experiență vastă în domeniu, sunt implicați activ în E-Commerce și Digital Marleting și nu sunt teoreticieni care povestesc din cărți –> înveți doar de la cei mai buni, #NoBullshit;
  • ai parte de exemple concrete, direct din site-ul tău –> vei ști exact ce e bine și, mai ales, ce și cum trebuie remediat pentru a crește vânzările online;
  • toate cursurile sunt axate pe cele mai importante aspecte pentru succesul unui magazin online –> dacă le respecți, ai toate șansele de a fi unul din liderii pieței;
  • la GPeC Trainings spunem lucrurilor pe nume, nu ne formalizăm, răspundem la toate întrebările –> câștigi adevărați prieteni pe termen lung, ai parte de networking de calitate  și intri în Familia GPeC.

 20 de locuri disponibile

349€ + TVA persoană

GPeC Trainings

  • 6 module de curs detaliate, personalizate pe business-urile participanților și pline de exerciții și exemple practice;
  • cele mai importante Topic-uri pentru a avea un magazin online de succes, dezbătute în cadrul GPeC Trainings;
  • suportul de curs al fiecărui trainer;
  • coordonatele de contact ale participanților și trainerilor.

Începem înscrierile în curând, deci fii cu ochii pe noi!

Testimoniale

Ce spun cursanții edițiilor trecute despre GPeC Trainings

caret-down caret-up caret-left caret-right

“Am aflat multe, chiar foarte multe informații noi și mi-am dat seama că știam puține despre Marketing, dar datorită cursului acum am o bază clară pe care construiesc. Numai gânduri bune din partea mea tuturor trainerilor!”

Melina Bîzu

“Acest curs complex conține minimum 80% din ceea ce trebuie să știi atunci când vrei să deschizi un magazin online. Felicitări! Ați livrat mult peste așteptări și am un To Do List lung de implementat.”

Andreea Sălăgean

“Foarte instructive toate calupurile de curs. Speakeri profesioniști și drăguți. O experiență foarte plăcută. Mulțumesc!”

Mihai Lungu

“O experiență unică, am avut foarte multe lucruri de învățat de la oameni frumoși care, pe lângă informația în sine, ne-au transmis emoție și ne-au încărcat cu energie pozitivă.”

Corina Radu

“În cei 7 ani de experiență în marketing online am participat la câteva cursuri / traininguri pe zona de marketing. Majoritatea proaste 🙁 Așa că am venit cu așteptări destul de mici legate de GPeC Trainings, dar am rămas impresionată de calitatea informației și de cât de pasionați sunteți! Felicitări și sper să ne revedem curând!”

Reka Roșca