Sameday

Servicii complete de curierat

 

La Sameday știm de ce au nevoie partenerii noștri: adoptarea ultimelor trenduri în domeniu, rate de conversie și de retenție crescute, numere care să reflecte creșterea pe toate palierele și extinderea businessului. Și asta oferim.

Dar parteneriatul cu Sameday este o alegere înțeleaptă și pentru că îți oferă din start:

 • 50 de expedieri gratuite la easybox in fiecare luna, în intervalul septembrie-noiembrie; 
 • Conversie imbunatatita – noul standard de livrare pe care si-l doresc clientii; 
 • Recurenta crescuta – dupa prima experienta easybox, clientii vor reveni mai des si vor cumpara mai mult;
 • Clienti mai fericiti – nivel de satisfactie demonstrat mai mare decat orice alt canal de livrare;

Astfel, clientii tai beneficiza de:

 • Cea mai extinsa retea de servicii „out of home” din Romania, peste 1500 de easybox-uri la nivel national;
 • Cel mai modern si high-tech serviciu de curierat care reinventeaza experienta de livrare;
 • Un serviciu eco, prietenos cu mediul – livrarile la easybox reduc semnificativ emisiile de CO2;
 • Economie de timp prin accesibilitate si disponibilitate 24/7.

Pentru că te înțelegem și avem servicii moderne pliate pe nevoile tale, te invităm alături de noi, să ne dezvoltăm împreună și să oferim experiențe așa cum ni le dorim cu toții.

*expedierile neconsumate in decursul unei luni nu se reporteaza pentru luna urmatoare

**optiunea de gratuitate poate fi activata pana in data de 30 septembrie 2021

Postis

Punctul de întâlnire între IT, Logistică și Retail

 • Utilizare gratuită pentru toate funcționalitățile Platformei Postis pentru prima lună de contract, fără limită de volum
 • 30% reducere aplicată la tarifele standard ale serviciilor Postis pentru primul an de contract
 • Utilizare gratuită Postis Delivery Widget pentru întreaga perioadă contractuală
VTEX Gold Partner GPeC

VTEX

Platformă enterprise de comerț digital

 • Invitație VIP gratuită la Omni Nights - eveniment privat organizat de VTEX, cu invitații nominale, în locații de top din București. Evenimentul este informal și are ca scop, pe lângă binemeritata relaxare, networking de calitate cu C-levels din industria de comerț electronic din România.
 • Promovarea unui interviu exclusiv cu echipa de conținut a VTEX România. Alătură-te unor nume mari promovate de VTEX în cadrul interviurilor realizate de companie - Carrefour, PiatraOnline, Noriel, WatchShop sau Xpert Beauty sunt doar câteva dintre brandurile care au dorit să apară pe blogul companiei! Interviurile vor fi realizate în scris, întrebările urmând a fi trimise de unul dintre specialiștii în comunicare ai VTEX. Interviul este gratuit pentru magazinele online înscrise în Competiția GPeC 2021.
dwf

DWF

Agenție specializată SEO

 • Audit tehnic avansat (max. 10.000 pagini analizate din site) pentru identificare și prioritizate Top 5 probleme tehnice site
 • Analiză top 25.000 cuvinte cheie pe care site-ul a fost afișat în Google în ultimele 3 luni pentru identificare oportunități accesibile de îmbunătățire ranking
 • Analiza profilului de link-uri a site-ului, în paralel cu top 5 competitori specificați de beneficiar pentru identificare oportunități link building
 • Întâlnire cu specialist SEO DWF pentru explicarea datelor de mai sus (±1 oră)

Notă: pentru a beneficia de auditul SEO, magazinele online înscrise în Competiția GPeC trebuie să ofere acces în Google Analytics și Google Search Console. Data finalizării analizei și a întâlnirii cu un specialist va fi stabilită de DWF.

PoștaPanduri & Plăți.Online

Click & Collect

 • Primiți în gestiune gratuit un Pachetomat PoștaPanduri în magazinul fizic pentru livrările proprii Click&Collect -  PickUp in Store (BOPIS)

Veți putea să depuneți direct în Pachetomat coletele comandate și achitate online cu ridicare de la punctul de lucru. Pentru aceste colete veți plăti doar comisionul per tranzacție Plati.Online

Astfel, veți avea Click&Collect la magazin în timpul programului de lucru și veți degreva persoanele din magazin de aceste operațiuni. Totodată, veți genera și trafic pietonal suplimentar în magazin de la clienții care ridică coletele livrate de către alți comercianți.

Pentru început, vă recomandăm un Pachetomat PostaPanduri cu 1 modul (dimensiuni: 109 cm lățime x 60 cm adâncime x 220 cm înălțime). La cerere, va reveni către dvs. un consultant PostaPanduri pentru a va recomanda Pachetomatul optim ca mărime pentru nevoile și locația dvs.

 • Tarife preferențiale pentru acceptare plăților online prin card și Open API PSD2 prin www.Plati.online:

- 0.8% + TVA comision per tranzacție pentru toate tipurile de card emise de Visa sau MasterCard (carduri persoane fizice și carduri business emise în EU sau non EU)
- 0.6% + TVA comision per tranzacție pentru Open API banking PSD2 prin băncile BRD, BCR, Banca Transilvania, ING Bank, CEC și Raiffeisen Bank
- Zero taxă de înrolare
- Zero taxă de mentenanță lunară
- Termen de decontare săptămânal/bisăptămânal (în fiecare zi de Luni și/sau Miercuri) pentru tranzacţiile autorizate şi încasate din saptămâna precedentă.

Frisbo

Fulfillment pentru e-Commerce

 • Primul transport gratuit al mărfii în depozitele Frisbo din România sau din Europa
 • Procesarea gratuită a primelor 100 de comenzi din primele 3 luni de colaborare (pentru comenzi de până în 5 kg sau 5 produse)